Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου

Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου

Το φυσικό αέριο αποτελεί σήμερα την πιο οικονομική ενέργεια. Είναι συμφέρουσα για την τσέπη σας, καθώς πληρώνετε μετά την κατανάλωση και χρεώνεστε μονάχα για ό,τι καίτε και επιπλέον, κάνετε άμεση απόσβεση της επένδυσής σας.
Η θέρμανση φυσικού αερίου χρησιμοποιεί επιτοίχιους λέβητες κεντρικής θέρμανσης με αποτέλεσμα να έχετε άμεση θέρμανση, την οποία ελέγχετε εσείς καθώς και ποιότητα καύσης, η οποία δεν επιβαρύνει ούτε το περιβάλλον αλλά ούτε και τον καυστήρα σας. Παράλληλα εξοικονομείτε χώρο, αφού δεν χρειάζεστε λεβητοστάσιο.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει να σας παραδώσει οποιαδήποτε εγκατάσταση φυσικού αερίου με «το κλειδί στο χέρι». Επίσης, σε περίπτωση που πρόκειται για νέο λεβητοστάσιο ή αντικατάσταση παλιού, τότε, αναλαμβάνουμε να τοποθετήσουμε το νέο, κάνουμε τις υδραυλικές και ηλεκτρολογικές συνδέσεις και τέλος παραδίδουμε την εγκατάσταση σε λειτουργία. Παράλληλα προσφέρουμε αντικατάσταση καυστήρα, τοποθέτηση και ρύθμισή του.

Σε συνεργασία με μελετητές και μηχανικούς, μπορούμε να επιμεληθούμε το εσωτερικό σας δίκτυο και να τοποθετήσουμε μονάδες τοίχου για οικιακή ή επαγγελματική χρήση, για ζεστό νερό και θέρμανση. Τέλος τοποθετούμε και συνδέουμε το σύστημα με το δίκτυο αερίου και το υδραυλικό δίκτυο χαρίζοντας άνεση, σιγουριά και οικονομία.

Photo Gallery