Ηλιακών Θερμοσιφώνων

Ηλιακών Θερμοσιφώνων

Τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα
Ο ηλιακός θερμοσίφωνας αποτελείται από μία δεξαμενή αποθήκευσης ζεστού νερού που σχεδόν πάντα διαθέτει και ηλεκτρική αντίσταση για να λειτουργεί με το ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ μπορεί να συνδεθεί και με λέβητα καλοριφέρ για να θερμάνει το νερό από αυτόν.

Οι δεξαμενές αποθήκευσης ζεστού νερού έχουν ανάγκη συντήρησης για καθαρισμό και απομάκρυνση αλάτων και σκουριάς από το εσωτερικό τους και για γενικότερο έλεγχο της κατάστασης τους. Η συντήρηση μπορεί να είναι ετήσια ή μεγαλύτερης χρονικά περιόδου πράγμα που το ορίζουν η ποιότητα του νερού σε συνδυασμό με την κατανάλωση του. Η συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα περιλαμβάνει εκτός των άλλων και τον έλεγχο των υγρών του κλειστού κυκλώματος και τον έλεγχο των μονώσεων των σωλήνων. Η τοποθέτησή τους είναι σχετικά εύκολη όταν πρόκειται για ταράτσα και λίγο πιο δύσκολη όταν μιλάμε για κεραμοσκεπή.

Η εταιρία μας σας απαλλάσσει από κάθε άγχος για όλα τα παραπάνω, καθώς αναλαμβάνουμε τόσο την τοποθέτηση, την αντικατάσταση ή μεταφορά σε άλλο σημείο, όσο και την έκτακτη ή τακτική επισκευή και συντήρηση των ηλιακών θερμοσιφώνων.

Photo Gallery