Υδραυλικός Χολαργός

Υδραυλικός Χολαργός

Υδραυλικός Χολαργός

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση, επισκευή ή αντικατάσταση οποιουδήποτε υδραυλικού έργου στο Χολαργό με τα καλύτερα υλικά της αγοράς και τον κατάλληλο εξοπλισμό και εργαλεία. Αλλά όσο εξοπλισμένα κι αν είναι τα συνεργεία που διαθέτουμε, όσο καλά κι αν είναι τα υλικά που χρησιμοποιούμε αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η ομάδα των τεχνικών μας.

Η εταιρία είναι μέλος του ΣΕΥΑ (Σύνδεσμος Εγκαταστατών Υδραυλικών Αθηνών).

  • Υδραυλικές εγκαταστάσεις Χολαργός
  • Εγκαταστάσεις ύδρευσης Χολαργός,
  • εγκαταστάσεις αποχέτευσης Χολαργός.

Κάνουμε έλεγχο, συντήρηση και ανακαίνιση υδραυλικών εγκαταστάσεων. Τέτοιες εγκαταστάσεις κατασκευάζονται από χάλκινους, πλαστικούς, σιδερένιους ή ανοξείδωτους σωλήνες. Επίσης η τελευταία λέξη της τεχνολογίας είναι η πολυστρωματική σωλήνα. Προσφέρουμε αντικατάσταση ελαστικών στεγανωτικών βρυσών και μπαταριών, ελέγχουμε την καλή τους λειτουργία και αντικαθιστούμε σπιράλ σύνδεσης παροχής νερού σε καζανάκια και νιπτήρες.

Κάνουμε αποκατάσταση διαρροών σωλήνων αποχέτευσης και στερέωση υπαρχόντων ειδών υγιεινής. Τέλος τοποθετούμε ή αντικαθιστούμε σίτες στις εισόδους των υδρορροών και σχάρες στα σιφώνια δαπέδου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά υδραυλικής εγκατάστασης, τοποθέτησης, συντήρησης ή επισκευής στο Χολαργό και εμείς θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας να προτείνουμε την ιδανικότερη λύση.

Τρόποι Επικοινωνίας
Κινητό: 6949 444 157
e-mail: info@plumbingservice.gr